УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

  Условия за доставка на продукти, заявени за покупка през онлайн магазин https://saffmag.bg, собственост на “СафМаг” ЕООД.

Начини на достаква

Доставката на продукти, закупени от онлайн магазин https://saffmag.bg, собственост на “СафМаг” ЕООД се извършва чрез: – Куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ;

Стойност на достаква

За твое удобство, стойностите на доставка за всички продукти, закупени от онлайн магазин https://saffmag.bg, собственост на “СафМаг” ЕООД, са фиксирани и са както следва: БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки на стойност над 100 лв., заявени до офис на СПИДИ или до физически адрес (доставка само в делнични дни), посочен от потребителя; За поръчки на стойност под 100 лв., заявени до офис или АПС на СПИДИ или ЕКОНТ: 5.00 лв.; За поръчки на стойност под 100 лв., заявени до физически адрес (доставка само в делнични дни), посочен от потребителя: 7.00 лв.

Допълнителна информация

Всички поръчки, направени до 15 ч. в работен ден се изпращат в същия ден. Всички поръчки, направени след 15 ч. се изпълняват на следващия работен ден. Търговецът (“СафМаг” ЕООД) си запазва правото да удължи срока за изпращане на поръчаните продукти при извънредни/форсмажорни обстоятелства, като се задължава да информира клиента за това. За извънредни/форсмажорни обстоятелства могат да бъдат приети: промоционален период, промяна в условия за спедиция от страна на спедитор и други; Доставката на всички поръчки се извършва в рамките на 1-2 работни дни, освен в случаите на извънредни/форсмажорни обстоятелства, описани по-горе.; Търговецът (“СафМаг” ЕООД) си запазва правото да се свърже с клиент, направил поръчка през онлайн магазин https://saffmag.bg по избрано от търговеца и посочено от клиента средство за контакт, преди изпращане на поръчка, за уточняване на подробности.; Търговецът (“СафМаг” ЕООД) НЕ носи отговрност за неизпълнение на поръчки, в случаите когато клиента е предоставил грешни или непълни данни, необходими за извършване на доставка, както и в случаи, когато причините са свързани с проблеми, касаещи 3ти лица (спедитор, електронно плащане и други); Търговецът (“СафМаг” ЕООД) си запазва правото да се свърже с клиент И/ИЛИ да избере сам подходящ адрес за изпращане на продуктите, когато има несъответсвие с посочения адрес за доставка и избора на услуга за доставка (пример: посочен физически адрес за доставка, избрана услуга за доставка: офис на спедитор); Всички поръчки, маркирани с опция за доставка “До офис на Спиди” или “До офис на Еконт”, но с посочен физически адрес за доставка, ще бъдат изпратени до най-близкия офис на Спиди или Еконт; При получаване на поръчаните продукти от служител на спедиторска фирма и/или служител на „СафМаг“ ЕООД, клиентът е длъжен да провери пратката и да уведоми спедитора, както и Търговеца (“СафМаг” ЕООД) за несъответствия и проблеми при доставката. Ако това не се случи се приема, че доставката е извършена по регламентирания за целта начин.; Търговецът (“СафМаг” ЕООД) си запазва правото да променя настоящите условия за доставка по всяко време, без да е задължен да уведомява потребителя за това, но като обяви промените задължително на настоящата страница в онлайн магазин https://saffmag.bg; НАСТОЯЩИТЕ УСЛОВИЯ СА: В СИЛА ОТ: 21.06.2024 г. С ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА: 21.06.2024 г.